| Tegnérlunden 3, 111 61 Stockholm | +46-8-562 67 474

Novatrox

Om oss

Låt oss växa tillsammans.

På Novatrox tror vi på kraften i förändring och utveckling. Dels inom IT och dess roll i framtidens affärer, men även i verksamheters och personlig utveckling. Det är därför vi kommer till jobbet varje dag – för att utveckla både er verksamhet och samtidigt oss själva.

Med vår spetskompetens och erfarenhet vill vi utveckla er organisation och er affär. Och genom starka samarbeten skapar vi gemensamt förståelse och bygger broar mellan er verksamhet och IT, och utvecklas tillsammans med varje nytt projekt. På så vis skapar vi kvalitet och levererar värde till våra kunder.

Vi har en vision om att bli ledande på att leverera kompetens och kvalitet. Men vi gör det inte bara i projekt, utan vill även utbilda våra kunder, branschen och nya talanger.

Ett stort fokus för Devision är utbildning, föreläsningar och seminarium. Och på så vis fortsätter vi att bygga broar, inte bara mellan business och IT, och främjar de samarbeten vår metod vilar på. Vi vill alltid kunna tillhandahålla Sveriges främsta .NET-konsulter, och genom Devision optimerar vi även kunskapsöverföringen internt. Detta för att alltid vara redo att tillgodose våra kunders nuvarande men även kommande behov – genom att ständigt följa utvecklingen och vara öppna för förändring, kan vi erbjuda de bästa lösningarna på marknaden.

Som sagt, låt oss växa tillsammans!

Arkitektur

Hos oss finner ni ett tiotal experter inom IT-arkitektur, redo att stötta er med innovativa lösningar, erfarenhet och mentorskap. Våra experter täcker områden från enterprise arkitektur till mjukvaruarkitektur. Vi jobbar med agilt angreppssätt samt coachande ledarstil och sätter gärna ihop team för att kunden skall få ut så mycket nytta som möjligt.

Ledning & Styrning

Förändringsarbete kan vara kaotiskt – låt oss skapa ordning. Vi erbjuder allt från projektledning, PMO och portföljhantering, till test- och förvaltningsledning. Vi säkerställer kontrollen i projekt, hanterar risker, integration till processer och system, leder i förändring och ser till att undanröja problem.

Systemutveckling

Vi erbjuder djup teknisk kompetens genom hela stacken, och har lång erfarenhet från stort till smått inom de flesta branscher. Oavsett om ni behöver en utvecklare som stöttar er på plats eller en mjukvaruarkitekt som framtidssäkrar era system från grunden, hjälper vi er att möta kraven.