| Tegnérlunden 3, 111 61 Stockholm | +46-8-562 67 474

Novatrox

Karriär

För oss på Novatrox är det grundläggande att leverera högsta kvalitet till våra kunder, och lika viktigt är det att alla medarbetare mår bra och trivs, därför försöker vi umgås så mycket vi kan. Vi åker på konferenser, har månads- och teamträffar, anordnar interna seminarier och när tillfälle ges tar vi självklart en AW.

För att alltid ligga i fas med marknad och trender lägger vi stort fokus på kompetensutveckling. Vi vill alltid fortsätta utvecklas, och gärna tillsammans. Om våra medarbetare utvecklas, utvecklas vi som företag. På så sätt kan du alltid känna dig trygg med att vi stöttar dig i såväl kompetensmässig som personlig utveckling.

Våra grundprinciper bygger på transparens, integritet, rätt uppdrag och högpresterande konsulter. Oavsett roll så söker vi dig som förstått att vi lever i en ny tid. En tid som är lika revolutionerande som när vi började använda elektricitet och en tid där kompetens är allt!

Lika viktigt som det är att våra medarbetare kontinuerligt utvecklas, är det av vikt att vi som företag utvecklas och blir en bättre arbetsgivare. Därför genomför vi årligen Great Place To Works medarbetarundersökning. Detta har resulterat i att vi numera är certifierade och tillhör en av Sveriges bästa arbetsplatser enligt Great Place To Works internationella standard! Något vi är extremt stolta över och som symboliserar ett kvitto på att vi har en välmående kultur och nöjda medarbetare!

Vårt engagemang sträcker sig även utöver våra medarbetare och vi engagerar oss aktivt i att främja en bättre miljö och omvärld att verka i. Vi samarbetar bland annat med organisationer så som UNHCR, WWF, Mustaschkampen och Läkare utan gränser. En kan inte göra allt men alla kan vi göra något!

Frida Öst
Frida Öst Rekryterare 070 - 897 77 03

Vi söker fler medarbetare inom följande roller!

Rekryteringspraktikant hos Novatrox!

Novatrox är ett IT-konsultbolag som består av kompetenta IT-specialister som är bra på många fantastiska sätt, men framförallt inom våra expertområden som är IT-arkitektur, .Net-utveckling och projektledning. MEN det är inte inom något av dessa områden vi söker en praktikant!

Vi är på jakt efter en rekryteringspraktikant som har en positiv och lösningsorienterad attityd! Du drivs av att leverera bra resultat och trivs att arbeta i en flexibel miljö. Låter detta som ljuv musik för dina öron? Ja, då är nog Novatrox rätt praktikplats för dig!

Rollen kommer vara varierande och du kommer få erfarenheter av fler områden hos oss. Du kommer även att få arbeta i nära samarbete med vår rekryterings- och search-ansvarig, som även kommer agera din mentor under praktikperioden.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:

  • Sökning av kandidater via LinkedIn eller andra kanaler
  • Kandidatselektering
  • Ringa kalla samtal
  • Intervjuteknik

Är du Batmans Robin?

Vi söker dig som har intresse av rekrytering och som studerar en relevant utbildning inom exempelvis personalveteskap. Har du intresse av IT , eller än bättre; erfarenhet av IT- och konsultbranschen, ser vi det som ett plus i kanten!

Utöver detta ser vi även att du har ett driv för att lära dig nya saker, du är glad och innovativ och gillar helt enkelt att röra dig framåt och lösa problem!

Vad har vi att erbjuda dig?

Vi erbjuder dig en omväxlande och intressant praktikperiod hos ett företag som älskar att jobba med nya tekniker och att följa med trender. Vi är ett företag som står för professionalitet och vi har gärna kul tillsammans, så var beredd på ett och annat dåligt skämt titt som tätt! Utöver detta får du möjlighet att samla på dig värdefull erfarenhet och kontakter för din fortsatta karriär!

Låter det intressant - sök då direkt

Systemutveckling - Artificiell Intelligens

Utvecklare med intresse av Artificiell Intelligens

Har du systemutvecklarbakgrund med erfarenhet eller intresse av området artificiell intelligens?

Vi jobbar nu med att kompetensutveckla oss och samarbeta med kunder kring applicering av AI för att lösa olika typer av problem.

Låter det intressant - sök då direkt

Verksamhetsarkitektur, processautomatisering och effektivisering

Verksamhetsarkitekt

Har du ett fokus på information eller processeffektivisering, sök dig då till vårt team av arkitekter.

Vi jobbar idag med informationssäkerhet, processkartläggning, värdekedjor och processautomatisering

Låter det intressant - sök då direkt

Ledning och styrning

Testledare

Är du en testledare som brinner för automatisering och effektivisering så är du den vi söker.

Låter det intressant - sök då direkt

Systemutveckling

Systemutvecklare .Net

Är du en erfaren .NET utvecklare och funderar på att ta nästa steg i karriären? Då har vi jobbet för dig!

Låter det intressant - sök då direkt

Lösningsarkitekt med fokus på digitalisering

Lösningsarkitekt med digitalt fokus

Vi söker dig som har ett antal års erfarenhet inom arkitektur och som förstår vad digitalisering innebär.

Är du intresserad av att ingå i ett stort gäng seniora arkitekter och hjälpa våra kunder att ta sig till framtiden?

Låter det intressant - sök då direkt