ons 23 nov.

|

Barnhusgatan

SOLID - Vägen till bättre mjukvara

SOLID principerna har tagits fram för att hjälpa till att skapa bättre och flexiblare kod, som också bör leda till lättare underhåll och förvaltning.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
SOLID - Vägen till bättre mjukvara

Tid och plats

23 nov. 2016 19:00

Barnhusgatan, Barnhusgatan 20, 111 23 Stockholm, Sweden

Om evenemanget

SOLID principerna - Fem av de viktigaste grundpelarna i god mjukvarudesign. Det är tyvärr även de fem pelare som glömts bort i dagens utveckling. Istället för fokus på de grundläggande principerna för god mjukvarudesign så fokuserar vi på ny teknik, nya ramverk och nya plattformar. Något som också behövs, men som inte borde utesluta SOLID principerna då de fyller en funktion bortom dessa begränsningar.

SOLID principerna har tagits fram för att hjälpa till att skapa bättre och flexiblare kod, som också bör leda till lättare underhåll och förvaltning. Något som vi alla troligen borde sträva efter.

Så frågan är:

  • Kan du SOLID principerna?
  • Vet du vad bokstäverna står för?
  • Vad varje princip innebär?
  • Varför principen är viktigt?
  • Vad som händer om du inte följer den?

Om svaret inte är ja på alla dessa frågor, så kanske det är en idé att komma förbi på detta seminarium där Chris Klug går igenom SOLID principerna och dess fördelar.

Vi bjuder självfallet på en lättare lunch under seminariet som börjar 12:00 med lunch från 11:30.

NY TEKNIK Nu har vi fått in vår nya HoloLens från USA så om du vill testa så har du möjlighet att göra det den 23 november. Har du inte prövat HTC Vive så finns den möjligheten också.

Dela detta evenemang