tors 06 okt.

|

Barnhusgatan

Introduktion till Angular 2

Novatrox erbjuder ett seminarium där vi går igenom grunderna i Angular 2 utveckling.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Introduktion till Angular 2

Tid och plats

06 okt. 2016 11:30 – 13:00

Barnhusgatan, Barnhusgatan 20, 111 23 Stockholm, Sweden

Om evenemanget

Det är nu dags för Angular 2 som kommer med en hel del förändringar jämfört med föregående version.

Angular 2 är kanske det mest efterlängtade/hypade/omtalade JavaScript-ramverket på länge. Angular tog världen med storm, och tryckte i princip ut JQuery som go-to ramverk på webben. Det är därför kanske inte så konstigt att många är nyfikna på Angular 2. Som de flesta nog har hört, så är Angular 2 väldigt annorlunda jämfört med Angular 1. Det är många begrepp som försvunnit, utvecklingsmodellen är helt annorlunda, arkitetkuren är annorlunda.

Ja, allt som allt, så är hela ramverket annorlunda. Kanske skulle det inte ens ha hetat Angular 2 om man ska vara ärlig. Men det gör det inte mindre intressant. Det är trots allt resultatet av månaders arbete av ett team som gjort allt för att "rätta till" de problem som Angular 1 hade.

Eftersom allt är så annorlunda så tänkte vi på Novatrox erbjuda ett seminarium där vi går igenom gunderna i Angular 2 utveckling. Dels kommer vi visa hur arkitekturen ändrats, hur utvecklingsmodellen blivit annorlunda och hur flytten till TypeScript erbjuder en hel del efterlängtade features. Teori, slides och arkitektur blandas hej vilt med praktiska demon som visar koden som får allt att fungera.

Vi bjuder självfallet på en lättare lunch under seminariet som börjar 12:00 med lunch från 11:30.

Dela detta evenemang