ons 22 mars

|

Barnhusgatan 20, 111 23 Stockholm, Sweden

AngularJS - Tips from the Trenches

I detta seminarium kommer du att lära dig hur du får AngularJS-koden mer lättarbetad, lättare att testa samt undviker simpla misstag.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
AngularJS - Tips from the Trenches

Tid och plats

22 mars 2017 19:00

Barnhusgatan 20, 111 23 Stockholm, Sweden

Om evenemanget

Ja, det handlar om AngularJS a.k.a. Angular 1... Bara för att det inte är det senaste och största ramverket innebär inte att det inte är bra, eller att människor fortfarande inte använder det. Dock har AngularJS gått igenom många "uppdateringar" i syfte att göra det mer hanterbart och lättare att underhålla. Hur vi väljer att använda det kommer definitivt att avgöra om det blir en god investering, eller bara en språngbräda till något annat i framtiden.

När du börjar bygga Angular-program går du vanligtvis från "WTF" till "det här är ganska coolt och användbart" mycket snabbt. Tyvärr tenderar du också att gå vidare till "fan, det här är rörigt", "Åh, undrar jag hur jag kommer att testa detta" och "varför tillbringar jag så mycket tid till att felsöka dumma misstag", unde en ganska kort tidsrymd. Lyckligtvis finns det sätt att komma runt detta, där känslan "Angular är så produktivt" infinner sig.

I detta seminarium kommer du att lära dig hur du får koden mer lättarbetad, lättare att testa samt undviker simpla misstag. Du får ta del av Chris Klugs fleråriga erfarenh av att utveckla Angular-projekt. Tips som förhoppningsvis kan göra dig mer produktiv och lindra några av de vanligaste problemen som uppstår när man bygger Angular-applikationer på fel sätt.

Vi bjuder självfallet på en lättare lunch under seminariet som börjar 11:45 med lunch från 11:30.

NY TEKNIK Passa gärna på att test vår HoloLens från USA eller vår HTC Vive med du väntar på att eventet skall starta.

Dela detta evenemang