tors 08 nov.

|

Tegnérlunden 3, 111 61 Stockholm, Sweden

AI-mingel

Två intressanta talare med stor erfarenhet av Artificiell Intelligens som ger oss sin syn på AI. Vad innebär AI för världen och oss människor och hur kan vi företag komma igång?

Registrering är stängd
Se andra evenemang
AI-mingel

Tid och plats

08 nov. 2018 17:30 – 21:00

Tegnérlunden 3, 111 61 Stockholm, Sweden

Om evenemanget

Inflyttningsmingel - En kväll i AI:s tecken

I samband med att vi kommit i ordning på vårt nya och fina kontor på Tegnérlunden 3 bjuder vi in dig till vårt inflyttningsmingel! Kvällen kommer att bjuda på lättare tilltugg, dryck och även två intressanta talare med stor erfarenhet av Artificiell Intelligens som ger oss sin syn på AI. Vad innebär AI för världen och oss människor och hur kan vi företag komma igång?

Varmt välkommen att ta med en vän för att komma och knyta nya kontakter!

Talare Daniel Akenine (Microsoft)

Daniel Akenine är ordförande för Sveriges IT-arkitekter som han var med och grundade 2007 och varit ledande i att definiera och forma rollen som IT-arkitekt i Sverige. Han har varit ledamot i regeringens samordningsråd för säkerhet och integritet i smarta elnät samt i ISO:s internationella expertkommitté för molnstandarder. Daniel Akenine blev 2008 utvald av Computer Sweden till en av "Sveriges tio skarpaste utvecklare / IT-arkitekter" och samma år utsedd till nationell teknik och säkerhetschef för Microsoft.

Daniel Wroblewski (EQT)

Daniel är Head of Engineering på EQT och leder projektektet Motherbrain samtidigt som han hjälper portföljbolagen att bland annat komma igång med Artificiell Intelligens.

Innan Daniel började på EQT så jobbade han som teknisk chef på King. Han har även erfarenhet från Creuna där han jobbade som engineering manager och technology lead.

Varmt välkommen!

Dela detta evenemang