Jobba

på Novatrox

Som specialist på Novatrox hjälper du våra kunder i sina projekt eller agerar expertrådgivare utifrån ett strategiskt eller tekniskt perspektiv. Våra kunder är både små och stora företag, från stora globala aktörer till små spännande start-ups. Säljteamet jobbar tillsammans med dig för att hitta uppdrag som passar dig, som ligger i linje med din kompensutveckling och framförallt som du tycker är intressanta. Uppdragen är av varierande längd men vanligtvis sex till 18 månader långa.

Vi tillhandahåller kompetens och därför är kompetensutveckling bland det mest prioriterade på företaget. Utöver individuella utvecklingsplaner jobbar vi kontinuerligt med kompetenskvällar inom varierande ämnen nästan varje vecka. Utöver kompetenskvällar samlas vi en gång i månaden, i slutet av arbetsdagen, för att dela information, träffas och umgås.

När vi årligen åker på konferenser så åker vi gärna utomlands tillsammans för att uppleva och umgås. Genom åren har vi varit på Malta, i Split, Malaga, Nice, Alagna Valsesia, Courmayeur och Belgrad.

Vi har marknadsmässiga löner där du kan anpassa din modell efter din nuvarande livssituation. I våra förmåner ingår ett fullständigt försäkringsskydd, både individuellt och kollektivt. Utöver det har vi föräldradagar och ett fokus på balans mellan arbete och privatliv.

Kontakta rekrytering@novatrox.se

Vår

Företagskultur

Om man frågar våra medarbetare om livet som Novatroxare så är kompetens, mångfald och familjärt det som utmärker oss som företag.

Varför söka sig till Novatrox?

“Novatrox har en positiv företagskultur som värnar om sina anställda och ser till deras bästa. Det finns ett bra driv, mycket kompetenta kollegor och möjlighet till utveckling, utmaning och ombyte.”

Henrik

Domänarkitekt

Vår vision är att vara Ledande innovatörer i en hållbar digital värld. Corporate Social Responsibility (CSR) är därför en hörnpelare i vår kultur. Detta inkluderar att vara en schyst arbetsgivare, ha sunda finanser, stötta skolbyggen i Vietnam, skänka datorer till Indiska skolbarn för att minska vår miljöpåverkan eller stötta organisationer som Läkare utan gränser.

Vi är det familjära företaget där alla känner alla. En platt organisation där vi gör saker tillsammans och där vi har balans mellan arbete och privatliv. 

Karriär

Om du har ett stort intresse för teknik och vill utmana status quo och utmanas varje dag, då är det här du ska vara! Novatrox fokuserar på att samla de bästa agila ledarna, IT-arkitekterna och utvecklarna på marknaden.

Möjligheter för specialister

Om du kan kombinera Mod, Passion och Innovation med ett stort intresse för teknik och de möjligheter tekniken ger våra kunder så är Novatrox stället för dig.

Vi söker och rekryterar kontinuerligt specialister inom agilt ledarskap, IT-arkitektur, systemutveckling samt området avancerad analys där AI och Big Data ingår.

Se våra öppna tjänster alternativt skicka in en spontanansökan!

Möjligheter för studenter

Novatrox tar kontinuerligt in studenter som önskar göra sitt examensarbete i en intressant arbetsmiljö. Examensarbetet kan både göras internt på Novatrox alternativt i samarbete med någon utav våra kunder. Oavsett alternativ så får kandidaten en egen handledare på Novatrox som stöttar och vägleder.

De senaste två åren har vi exempelvis haft tre studenter från KTH's masterprogram inom Maskininlärning (AI). Studenterna har gjort sina examensarbeten i samarbete med två utav våra kunder. X-jobbben har innefattat optimering av ickelinjära regressionsproblem, icketrivial köpklassificering med hjälp av djupa neurala nätverk samt lösning av multivariata optimeringsproblem med hjälp av Reinforcement Learning.

Läs mer om några av våra examensarbetare på vår blog.

Ett specialistbolag

Jobba på Novatrox

Att vara del av Novatrox är att vara en del i familjen. För oss handlar det om att ha modpassion och en vilja att innovera.

Våra medarbetare är företagets mest värdefulla tillgång och vi är stolta över våra familjära kultur med fokus på kompetens och mångfald.