Att utveckla ett system handlar inte bara om att skapa en lösning som uppfyller kraven som finns idag, utan även om att bygga in den flexibilitet som behövs för att systemet ska kunna växa och förändras när kraven och processerna i företaget förändras.

Systemutvecklingsfasen i ett projekt är den fas där "pennan möter pappret". Det är då all planering och tankeverksamhet som gått in i att skapa det korrekta arkitekturen och de korrekta kraven skall omvandlas till ett fungerande system. Något som i de flesta fall kräver en bred teknisk kunskap och lång erfarenhet för att fungera väl.

Att utveckla ett system handlar inte bara om att skapa en lösning som uppfyller kraven som finns idag, utan även om att bygga in den flexibilitet som behövs för att systemet ska kunna växa och förändras när kraven och processerna i företaget förändras.

Novatrox systemutvecklare har alla djup teknisk kompetens, genom hela stacken, men även en förståelse för hur man går till väga för att bygga system som löser dagens problem, samtidigt som de är förberedda för att tackla morgondagens.

Vi arbetar främst med Microsoft plattformen, med fokus på .NET, Microsoft SQL Server, Microsoft Azure och deras närliggande tekniker.

Våra utvecklare har allt från ett par år till 15-20 års erfarenhet som våra mest seniora utvecklare, arkitekter och mentorer, Tomas Källsen samt Chris Klug.

Novatrox systemutvecklare går normalt in och stöttar i organisationers utvecklingsteam. Detta göra vi både som utvecklare men även som leadutvecklare eller som mjukvaruarkitekter. Vi tar även hand om mer specifika uppdrag "in-house" där vi tar hand om helhetsåtaganden.

Vi erbjuder även mentorskap, föreläsningar och utbildningar inom många av de tekniker vi arbetar med, t.ex. Microsoft Azure, SOLID-principerna, ASP.NET och Angular-utveckling. Både med konceptuell- och teknisk inriktning.

Genom åren har vi byggt och förvaltat system åt en mängd stora och små kunder, inom ett stort urval av branscher, såsom resor, finans, telecom, läkemedel, sjukvård, e-handel och varierande myndigheter.

Kundcase

Läs mer om våra tidigare uppdrag.

Se kundcase

Tjänster

Läs mer om våra utvecklingsspecifika tjänster

Se tjänster
Tomas Källsen

Tomas Källsen

Team Lead 08 - 562 67 474
Se lediga tjänster

Nytt inom systemutveckling

Kommande systemutvecklingsevent

    För närvarande finns inga kommande events inom systemutveckling. Registrera dig så får du veta så snart något kommer upp!

Prenumerera på utvecklingsevent

Vi håller regelbundet i olika events inom systemutveckling. Registrera dig här så håller vi dig uppdaterad när något nytt kommer upp.

Systemutveckling

Mjukvaruutveckling
Code reviews
Specialistkunskap inom specifika tekniker
Hjälp med testning

Mjukvaruarkitektur

Hjälp att sätta upp ny arkitektur
Genomgång av existerande arkitektur
Arkitekturgranskning inför flytt till Azure
Cost Oriented Architecture

Mentorskap

Novatrox erbjuder utvecklingsteam tillgång till erfarna mentorer som stöttar och ser till att utvecklingsprocessen går åt rätt håll, samt att rätt beslut fattas längs hela vägen.

En konsult som är mer fokuserad på att förmedla kunskap och erfarenhet, samt hjälpa till än att skriva kod.

Föreläsningar & Utbildningar

Föreläsningar är ett uppskattat sätt att komma igång med ett nytt ämne, få en bild av vad som erbjuds eller kanske bara få igång nyfikenheten och se nått nytt.

Utbildningar är i de flesta fall mer praktiska i sin natur och siktar på att lära ut mer än att inspirera. Oavsett vilket så kan vi erbjuda det ni behöver inom dessa områden kring en hel del av de tekniker som vi erbjuder.

Se lediga tjänster

Vill du bli en av oss?

Vi söker alltid duktiga systemutvecklare, sök idag!