Planerade Events

Tidigare Events

Digital transformation
12 October 2017

Hur gör de som lyckas med digitala transformationer

Digitalisering är ett begrepp som idag börjar kännas tämligen uttjatat. Dess innebörd är dock alltjämt i högsta grad relevant. Hur gör företag för att rusta sig i den tid vi lever i?


27 September 2017

Artificiell Intelligens - Teori och implementation

Introduktion av de huvudsakliga typerna av Machine Learning såsom övervakad och oövervakad inlärning. Exempel på problem de kan appliceras på samt förväntade resultat...


19 April 2017

Aurelia vs “just Angular” a.k.a Angular 2

There are a gazillion JavaScript frameworks out there. And probably another one being released while you read this abstract. Why are the two most important Aurelia and Angular?


22 March 2017

AngularJS –Tips from the Trenches with Chris

Ja, det handlar om AngularJS a.k.a. Angular 1... Bara för att det inte är det senaste och största ramverket innebär inte att det inte är bra, eller att människor fortfarande inte använder det.


15 February 2017

Debugga kniviga problem i .NET applikationer

Har du någonsin råkat ut för ett minnes-läcka, prestanda-problem, krasch eller något kryptiskt felmeddelande i en .NET applikation och inte haft en susning om hur du ska ta dig vidare?


Swetugg 2017
30 January 2017

Swetugg 2017

Den 30 januari 2017 drar årets Swetuggkonferens igång. Återigen dyker många duktiga talare upp och självfallet Chris Klug från Novatrox. Kom gärna och hälsa på i vår monter och kanske testa av vår Mic


Kom igång med Aurelia
14 December 2016

Kom igång med Aurelia på After Work

I det här seminariet går vi igenom grunderna i Aurelia och blandar det med After Work och mingel. Aurelia är ett spännande alternativ till de "stora" ramverken i den här kategorin.


Från nyutvecklingsprojekt till effektiv IT-förvaltning
07 December 2016

Systemförvaltning i molnet

Ett seminarium kring systemförvaltning i molnet. Vad är molnet och var är det, vilka är fallgroparna och hur skiljer sig förvaltningen baserat på de olika nivåerna?


SOLID - Vägen till bättre mjukvara
23 November 2016

SOLID - Vägen till bättre mjukvara

Nu kör vi en dragning om SOLID-principerna, de fem viktigaste grundpelarna i god mjukvarudesign. SOLID-principerna har tagits fram för att hjälpa till att skapa bättre och flexiblare kod.


Introduktion till Angular 2
06 October 2016

Introduktion till Angular 2 med Chris Klug

Det är nu dags för Angular 2 som kommer med en hel del förändringar jämfört med föregående version. På detta seminarium får du en genomgång av hur Angular 2 fungerar, fördelar och nackdelar.


Introduktion till Angular 2
05 October 2016

Introduktion till Angular 2 med Chris Klug

Det är nu dags för Angular 2 som kommer med en hel del förändringar jämfört med föregående version. På detta seminarium får du en genomgång av hur Angular 2 fungerar, fördelar och nackdelar.


Nyheterna i ASP.NET Core
07 September 2016

Nyheterna i ASP.NET Core med Chris Klug

Hösten 2015 presenterade vi nyheterna i ASP.NET Core för deltagare på vårt seminarium. Sen dess har Microsoft ändrat sig och i stort sett gjort om allt. I det här seminariet presenterar vi onyå vad so


After Work och Owin med Chris Klug
22 June 2016

After Work och OWIN med Chris Klug

OWIN, eller Open Web Interface for .NET, är en spec som abstraherar bort webservern när vi bygger web applikationer i .NET. varför inte komma förbi hos Novatrox och få en genomgång av vad OWIN är m.m.


Azure, arkitektur, design, skalbarhet
18 May 2016

Skalbara webapps med hjälp av Azure och modern webteknik

I det här lunchseminariet delar vi med oss av erfarenhet kring en avancerad Azure-implementation.


AngularJS TypeScript
13 April 2016

Utveckla Angular-applikationer med TypeScript med Chris Klug

AngularJS är ett fantastiskt ramverk för att bygga SPA-applikationer, som tyvärr bygger på JavaScript. Lösningen är att byta ut Javascript mot TypeScript...


Azure, continuous integration
16 March 2016

Continuous Delivery, front-end och Azure

Azure Web Apps gör det lätt att sätta upp continuous integration och delivery. I det här lunchseminariet går vi igenom hur du hanterar kluriga utmaningar som kan uppstå.


ASP.Net - Grunt - Bower - Gulp
17 February 2016

Vad menar du med front-end bygg pipeline

Osäker på vad "task runners" innebär i ASP.NET 5 samt hur det förändrar det sätt vi bygger webapplikationer med Visual Studio i framtiden? Då är detta lunchseminariet för dig.


Swetugg 2016
01 February 2016

Swetugg

Den första februari går årets Swetuggkonferens igång. Många duktiga talare dyker upp, bland annat Chris Klug från Novatrox. Kom gärna och hälsa på oss i vår monter och testa på ny häftig teknik.